Bizim Mutfak'tan Yeni Bulyonlar

Bizim Mutfak'tan Yeni Bulyonlar
04 Haziran 2021 11:00

Bizim Mutfak markasının bünyesinde bulunduğu Ajinomoto'nun dünya çapında bin 700 kişilik Ar-Ge ekibi, yapılan bu araştırmadan yola çıkarak, mevcut et ve tavuk bulyonlarını geliştirerek, Serbest Gezen Tavuk Bulyon ve yüzde 100 Yerli Besi Et Bulyon ürünlerini piyasaya sundu.

Marka, yeni bulyonlar ile çorba, pilav ve tüm yemeklerde tuz, baharat, et ya da tavuk suyu konulmasına gerek kalmadan her seferinde aynı lezzeti garanti ediyor. Yemeklerin suyuna atılarak karıştırılan, sadece 30 saniyede kolayca çözdürülerek geleneksel et/tavuk suyunu aratmadığını vadeden Bizim Mutfak'ın yeni bulyonları lezzetinin yanında yeni ambalajıyla da her 10 tüketiciden 9'u tarafından tam puan aldı.

Diğer Haberler