ASD Ambalaj Akademisi Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrü Eğitimi Sektörden Yoğun İlgi Gördü.

19 Ekim 2017 17:38

ASD Ambalaj Akademisi Eğitimlerine 19 Ekim 2017 Perşembe günü Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrü Eğitimi ile devam etti. Prof. Dr. Atıf Can Seydim'in (Süleyman Demirel Üniversitesi-Gıda Mühendisliği Bölümü) verdiği eğitimde; Gıda kalite belirteçleri,Gıdalarda kalite kaybı, Gıda kaynaklı faktörler, Çevresel faktörler, Gıdalardaki bozulma reaksiyonları, Raf ömrü tanımı ve belirlenmesinin önemi, Raf ömrünü etkileyen faktörler, Raf ömrünün belirlenmesinde kullanılan yöntemler, Hızlandırılmış raf ömrü testleri, Çeşitli örnek uygulamalar konuları anlatıldı.

Diğer Haberler