ASD Ambalaj Akademisi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İşyerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Eğitimi - Online

ASD Ambalaj Akademisi 2022 yılı Online Eğitimlerine Devam Ediyor!
GMP Eğitimi:
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İşyerleri İçin
Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Eğitimi
Tarih: 31 Mayıs 2022
Değerli Üyelerimiz,
Sayın Meslektaşlarımız,
ASD Ambalaj Akademisi eğitimlerine 31 Mayıs 2022 Salı günü Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İşyerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Eğitimi ile online olarak devam ediyor.
Eğitim 6 saattir (Yemek molası ve aralar dahil). ASD Ambalaj Akademisi ve Kalite Sistem Merieux NutriSciences işbirliğinde yapılacak online eğitimimiz 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
EĞİTİM İÇERİĞİ
1- Gıda Hijyeninin Önemi
2- Yönetimin Sorumlulukları
3- Tehlike Analizi ve Risk Değerlendirmesi
4- Temel Hijyen Kuralları
a. Yerleşim ve Bina Tasarımı
b. Temizlik ve Dezenfeksiyon
c. Personel Hijyeni
d. İşletme Hijyeni
5- Üretim Kuralları
a. Satın Alma
b. Taşeron Yönetimi
c. Hammadde Kabul
d. Üretim
e. Ambalajlama
f. Depolama ve Sevkiyat
g. Laboratuvar
h. Kalibrasyon
i. Bakım
6- Bulaşanların Önlenmesi
a. Genel Şartlar
b. Mikrobiyolojik Bulaşmalar
c. Fiziksel Bulaşmalar
d. Kimyasal Bulaşmalar
e. Alerjen Yönetimi
7- Personel Gereklilikleri
8- İzlenebilirlik Sistemi
9- Şikayet Yönetimi / Düzeltici Faaliyetler
KATILIMCI PROFİLİ
Bu eğitime; Gıda ambalajı üreticileri, üretim, kalite kontrol ve Ar-Ge birimlerinde çalışan mühendisler, birim sorumluları, birim şefleri, teknikerler, teknisyenler ve laboratuvar sorumluları ve üretim elemanları.
Eğitimin ücreti 450 TL + KDV'dir.
Online eğitim süresi 6 saattir (Yemek molası ve aralar dahil)
Eğitim sonunda katılımcı sertifikası verilmektedir.
Katılımınızı aşağıdaki linkten en geç 30 Mayıs 2022 mesai saati bitimine kadar yapmanızı rica ederiz.
https://attendee.gotowebinar.com/register/9045230685433169168
Eğitim bedeli ödemesi için ise; Online Başvuru Formu ile birlikte ödemenin yapıldığına dair dekontu en geç 30 Mayıs 2022 mesai saati bitimine kadar derneğimizden Ümit Dinçer (umitdincer@ambalaj.org.tr) e-posta adresine veya faks (0 216 545 49 47) ile bildirmenizi rica ederiz.
İsteyenlerle eğitimci özgeçmişi ayrıca paylaşılacaktır.
Ek : GMP-Hijyen Eğitimi Online Başvuru Formu
Eğitim Danışmanı: Kalite Sistem Merieux NutriSciences
Eğitimci: Halil Temel (Danışman / Eğitmen)
**Eğitim katılımı 7 kişiden az ise Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İşyerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Eğitimi açılmayacaktır.
Saygılarımızla,
Ambalaj Sanayicileri Derneği
Diğer Haberler

ASD Ambalaj Kongresi 2023 - II. Uluslararası Ambalaj Sanayi Kongresi
Haberin Devamı
‘Ambalajın Yıldızları'na Uluslararası Ödül - Basın Bülteni
Haberin Devamı
ASD Facebook Hesabımız Değişti
Haberin Devamı
Ambalaj Sektörü İhracatta ‘Çemberi' Genişletiyor - Basın Bülteni
Haberin Devamı
Ambalaj e-Bülteni Eylül - Ekim - Kasım 2022
Haberin Devamı
ASD Ambalaj Akademisi Flekso Baskı Teknikleri Eğitimi - Online
Haberin Devamı
Ambalaj Dünyası Dergisi 2022/3 Sayısında Yerinizi Almayı Unutmayın!
Haberin Devamı
ASD Ambalaj Akademisi Risksiz Dış Ticaretin Kuralları Eğitimi - Online
Haberin Devamı
130 Ülkeden 72 Bin Ziyaretçi İstanbul'da Buluştu - Basın Bülteni
Haberin Devamı
Ambalaj Dünyası İstanbul'da Buluştu - Basın Bülteni
Haberin Devamı
‘Ambalaj Ay Yıldızları' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Basın Bülteni
Haberin Devamı
Ambalaj Sektörü İhracatta Hız Kesmiyor- Basın Bülteni
Haberin Devamı
İhracat ‘Ambalajı' Büyüttü - Basın Bülteni
Haberin Devamı
Ambalaj Dünyası Dergisi 2022/2 Fuar Sayısında Yerinizi Almak için Geç Kalmadınız!
Haberin Devamı
18'inci Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı - Basın Bülteni
Haberin Devamı
Ambalaj e-Bülteni Haziran 2022
Haberin Devamı
“10. Ambalaj Ay Yıldızları”nda Finalistler Belli Oldu - Basın Bülteni
Haberin Devamı
İSO 500'deki Ambalaj Firması Sayısı 32'ye Yükseldi - Basın Bülteni
Haberin Devamı
10. Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'na Başvurular Yoğun İstek Üzerine Uzatıldı - Basın Bülteni
Haberin Devamı