Mayası Kafkas Dağları'ndan ‘Kaf Kefir'

Sütaş "Kaf Kefir" markası ile kefir pazarına giriyor. Sütaş Kaf Kefir üretimi için 50 milyon TL'lik bir yatırım yaptı. Kaf Kefir'in Mayası Kafkas Dağları'ndan toplanmış anaç kefir danelerinden elde ediliyor.

Sütaş, yürütülen Ar-ge çalışmaları sonucunda tüketicilerinin beğenisine sunduğu Kaf Kefir'in sağladığı faydanın yanı sıra lezzeti ve kıvamıyla da Türkiye'nin en çok tercih edilen kefir markası olmasını hedefliyor. Sütaş, doğallığı vurgulayan tasarıma sahip rahat taşınır ambalajlı sade, çilekli ve limonlu çeşitleri bulunan Kaf Kefir'in limonlu çeşidinin Türkiye'de bir ilk olduğunu, tüketicileri Kaf Kefir markası altında bundan sonra da yeni lezzetler ile tanıştıracaklarının da müjdesini veriyor.

Diğer Haberler